Tuinderij Luijkx is een tuinderij van 24 hectare gevestigd in Breda. Wij telen spinazie, paksoi, savooiekool, knolselderij en Shanghai paksoi voor diverse klanten, van kleine groenteboer tot groothandel. Naast de reguliere tuinbouw, doen wij ook aan teelt op water. Hierbij worden de gewassen niet in de volle grond, maar op water geteeld.

Tuinderij Luijkx is opgericht in 2018 door Joost Luijkx. Toch spreken wij vanuit de wij-vorm omdat de teelt niet alleen wordt gedaan. In samenwerking met Luijkx Groenteteelt B.V. worden de planten met zorg voor onze klanten geteeld. Samen hebben wij jarenlange ervaring met de teelt van diverse groenten.

Onze visie

Tuinderij Luijkx is opgezet met een bepaalde visie en vanuit een aantal kernwaarden. Met deze visie telen wij onze producten en onderhouden wij het contact met onze klanten:

  • Passie: Wij hebben passie voor onze producten en streven naar een zo hoog mogelijke kwaliteit van onze producten. Dit is terug te zien in de wijze waarop wij onze producten telen.
  • Ambitie: Stilstand is achteruitgang. Wij willen ons bedrijf en onze producten blijven ontwikkelen.
  • Innovatie: Wij zijn niet bang voor innovatie en we zien het belang van innovatie voor de ontwikkeling van ons bedrijf. Een voorbeeld hiervan is onze waterteelt.
  • Klantgericht: Wij vinden het belangrijk dat wij inspelen op de behoeftes van onze klanten en gaan voor persoonlijk contact. Daarom hebben wij veel contact met onze afnemers en zijn wij 24/7 telefonisch bereikbaar.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Ben je opzoek naar een betrouwbare teler die paksoi, spinazie, knolselderij, Shanghai paksoi of savooiekool aan jouw bedrijf kan leveren? Of heeft een u specifieke vraag? Wij helpen u graag. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Contact